Zakelijk kleur- en stijladvies

Kom ik professioneel over in de kleding die ik draag?
Wat draag ik tijdens een sollicitatie?
Ik voel me niet mezelf in mijn zakelijke outfits.

Een mooie zakelijke outfit en hoe jij je daarin voelt, vormen het eerste beeld bij elke sollicitatie of kennismaking met klanten. Zakelijk kleur- en stijladvies helpt om de indruk achter te laten die past bij een functie of bedrijf. Want je persoonlijke kledingstijl kan sterk verschillen van de stijl die geschikt is op zakelijk vlak. Kleding vinden die past bij zowel jezelf als je functie vormt daardoor een enorme uitdaging. Graag kijk ik samen met jou naar de juiste kleuren en stijl waarin jij je succesvol en prettig voelt.

Wat ik jou kan bieden:

  • Professioneel advies op het gebied van kleur en stijl.
  • Zakelijk advies over kleding en jouw belangrijke body-balanspunten
  • 2 uur een-op-een aandacht voor alle stijlvragen en kledingzorgen.
  • Een persoonlijk stijlboekje en passende kleurkaarten als houvast bij kledingaankopen.
Maak een afspraak
 
  “Het is mijn passie om als kledingcoach een vrouw zich op en top vrouw te laten voelen in de juiste stijl en kleuren die bij haar passen zodat ze kan stralen en zich zelfverzekerd kan voelen. Let’s do it together!”
Angelique Schonewille

Zakelijk kleur- en stijladvies

klok POSH Styling2 uur €175
Stap 1 kleur- en stijladvies
Telefoon POSH Styling

Het eerste contact

Na ontvangst van jouw mail, neem ik contact op om gezamenlijk een datum en tijd af te spreken.

Stap 2 kleur- en stijladvies
intake POSH Styling

Intake

Tijdens de intake leer ik je graag kennen op persoonlijk en zakelijk vlak. We bespreken jouw kledingstijl en de twijfels en wensen die je hebt.

Stap 3 kleur- en stijladvies
Advies POSH Stylling

Het advies

Gedurende het advies bekijken we samen welke stijl past bij zowel jou als de functie die je hebt/wilt. Hierbij let ik op jouw unieke body-balanspunten en leer ik je welke kleuren passen bij jouw haarkleur en huid.

Stap 4 kleur- en stijladvies
Stijlkaarten POSH Styling

Het resultaat

Naar aanleiding van de intake en het adviesgesprek stel ik een uniek kleur- en stijladvies op dat past bij jouw persoonlijkheid, wensen en figuur. Daarnaast ontvang je jouw persoonlijk stijlboekje met kleurkaarten. Deze kun je gebruiken als houvast bij toekomstige kledingaankopen en om notities in te maken. Geen miskopen en twijfelstukken meer, maar zelfverzekerd stralen!

Maak gelijk een afspraak

Wil jij ook stralen en je zeker voelen in kleding die bij jou past? Vul onderstaand contactformulier in en ik neem contact met je op voor een afspraak!