Over mij

Posh styling, dat ben ik.

Al sinds mijn jeugd heb ik een passie voor kleding, schoenen, mode en het volgen van de verschillende trends op het gebied van fashion. Deze passie leidde gedurende mijn leven tot diverse banen bij o.a. Molenkamp schoenen, de conceptstores van Mart Visser, Engelen schoenen, het schoenencentrum in Nieuwegein en Corduroy modewinkel.

Omdat ik het leuk vind om vrouwen persoonlijker te helpen met advies en kledingaankopen, heb ik een cursus gevolgd bij Mooi! Stijlopleidingen onder begeleiding van Hanneke Develing. Tijdens deze cursus heb ik mijn kennis nog verder uitgebreid op het gebied van stijl- en kleuradvies, personal shopping, workshops en coaching.

Zoveel stijlen, zoveel vrouwen, zoveel merken, zoveel persoonlijke smaken… Het maken van de juiste keuzes voor jou kan een enorm stressvolle zoektocht zijn die veel vrouwen onzeker maakt.

Ik help je graag in deze zoektocht! Het inleven in jouw persoonlijke stijl, zien welke kleuren je laten stralen en vinden van de perfecte pasvorm zijn mijn kracht en kunde. Samen kijken we welke kleuren, stijlen en merken passen bij jouw smaak en figuur.

Want mijn passie als kledingcoach is zorgen dat jij je op en top vrouw, blij en zeker voelt in kleding die jij mooi vindt en die jou doet stralen. Let’s do it together!

Angelique Schonewille.

Kledingcoach and personal shopper.