Recensie Miranda

Het kleur- & stijladvies van Angelique heeft mij veel positiefs gebracht. Allereerst was haar bezoek een hele fijne ervaring. Angelique is een lieve en warme vrouw waarbij ik mij meteen op mijn gemak voelde.

Het was advies begon met een gesprek over hoe je bent en wat je wilt. Bij mij hield dit onder andere in dat kleding ook enigszins praktisch moet zijn met drie kleine kinderen thuis, maar ook dat ik op mijn werk dit ‘mama-gevoel’ graag even helemaal achter me laat. In alle adviezen die ik daarna kreeg, hield Angelique rekening met de dingen die ik in het gesprek genoemd had. De tips die ik kreeg, waren heel persoonlijk en klopten bij de persoon die ik ben. Daarin zit denk ik een grote kracht van Angelique, je merkt dat ze er echt voldoening uit haalt om je op het gebied van stijl te helpen met haar ervaring en kennis. Om je meer te laten stralen zonder je te willen veranderen om dat te bereiken.

Het kleuradvies heeft mijn ogen geopend! De kleuren die voornamelijk te vinden zijn in mijn kledingkast maken mij erg flets, terwijl er zoveel kleuren zijn die mij complementeren. Sinds het stijladvies houd ik rekening met deze kleuren wanneer ik een outfit kies en bij het kopen van nieuwe kleding.

Ik krijg complimentjes dat ik er goed uitzie en er wordt bijna nooit meer gevraagd of ik moe ben! Het kleur- & stijladvies van Angelique is voor mij een gezellige ochtend geweest vol goede tips waarmee ik mijn kledingstijl nu stapje voor stapje bijstel!