Recensie Caroline

Angelique weet als geen ander met haar kleur & stijl advies, wardrobe check en personal shopping je garderobe en vooral jezelf een metamorfose te geven. Ze stelt je op je gemak, kijkt goed naar wie ze voor zich heeft en past daar haar kleur & stijl advies op aan.

Met ogenschijnlijk simpele tips, komen je sterke punten (‘ body points’) ineens veel beter naar voren. Door met details en accessoires te spelen, kun je ineens veel beter combineren en outfits als nieuw doen lijken. Met een boekje waarin jouw persoonlijke kleur en stijl advies handig staat samengevat bij de hand, weet je ook meteen weer waarom sommige kleding van ver achterin je kast, je inderdaad beter een ander persoon blij mee kan maken.

Met haar professionele blik en pragmatische aanpak, krijg je via haar wardrobe check, ineens een hele nieuwe garderobe zonder ook maar 1 kledingstuk ervoor te hebben aangeschaft. Ik heb gemerkt dat ik ’s ochtends niet meer voor de kast sta te treuzelen: ik scroll gewoon door de foto’s van de setjes die Angelique heeft gecombineerd en ik weet weer wat ik die dag naar het werk aan doe. Complimenten over mijn nieuwe kleding (die helemaal niet nieuw is) en vragen of ik ben afgevallen (wat ik ook niet ben…) krijg ik sinds Angelique met mij aan de slag is gegaan.

Je bent niet eindeloos tijd kwijt, ook iets wat helemaal top van Posh Styling is. Angelique gaat voortvarend aan de slag, denkt met je mee en begrijpt als geen ander als je geen tijd of zin in uren (on-line) shoppen hebt. Zo heb ik voor een bijzondere gelegenheid haar advies-personal shopping gevraagd. Kort uitgelegd voor welk evenement, doel en achtergrond, waar en wanneer. Binnen een paar dagen had ze alles bij elkaar gevonden, van jurk tot schoenen, juwelen en tas. Deels vanuit mijn eigen ‘kast’ en deels nog aan te schaffen kreeg ik kant-en-klaar via de app de mogelijkheden/keuzes voorgelegd. Samen afspraak gemaakt, doelbewust naar bepaalde winkel, binnen no-time met ensemble de deur uit, meteen door naar kleermaker voor afwerking, alles doorgenomen tot en met type & kleur panties als finishing touch. Binnen een week was ik er ruim op tijd, zonder er nog over na te denken, helemaal klaar voor.

Of het nu een kleur & stijl advies, wardrobe check of personal shopping advies is, je krijgt van Angelique een op jou toegespitst bij jou passend professioneel en praktisch advies waar je nog tijden plezier van hebt.