Opdracht voor het blad Gooisch

Blad Gooisch

Voor het blad Gooisch heb ik een leuke opdracht mogen doen: Gooische Look. Heb zelf de locatie, model, fotograaf en de verschillende winkels voor de kleding, schoenen en sieraden mogen bepalen. In deze shoot heb ik samengewerkt met Deb (Hoogland), Corduroy (Huizen), Cipela (Laren) en René Kahlé (Laren). Heb met deze look laten zien hoe je business, casual, sjiek gekleed kunt gaan. De verschillende kledingstukken gecombineerd met elkaar zodat je de items zowel zakelijk als casual kunt dragen.

Daarnaast geef ik verschillende tips hoe je de kleding kunt dragen met aandacht voor de body- en balanspunten. Onze sterke kanten accenturen en onze mindere kanten camoufleren. De verschillende setjes zijn te koop in bovengenoemde winkels. Achterin het blad onder de vermelding van de Gooische Look vind je de adresgegevens van de verschillende winkels. Ik wens jullie veel leesplezier. Voor een stijl- en kleur-advies, personal shopping en workshop kun je op de website de verschillende diensten aanklikken om een afspraak te maken en/of informatie aan te vragen.